FLOATING GRIP sponsorerer FIFA arrangement i FC Midtjylland

SUCCESS med kæmpe FIFA event hos FC Midtjylland!

I samarbejde med FC Midtjylland og Sports-Gaming inviterede eandsport.com til stort FIFA Event i MCH Arena i weekenden! Her havde gamere fra hele landet mulighed for at være med til en sjov dag med konkurrencer, gaming og fede præmier. 

Hovedpræmien var en plads omkring FCM`s FIFA hold den kommende sæson! 🎮🥇 Virkelig fed præmie, som vil sige at vinderne får lov at følge Andreas Hedegaard, Daniel Chrøis, Andreas Keller og Claes Hansen til træninger og kampe, og dermed få et indblik i deres FIFA-verden. En helt unik mulighed for enhver gamer!

Denne præmie løb et stærkt team med! Vi, hos FLOATING GRIP®, ønsker dem STORT TILLYKKE!

1., 2. og 3. pladsen

Udover den helt vilde førstepræmie, har vi hos FLOATING GRIP® været med til at sponsorere arrangementet med gevinster til 1. og 2. pladsen! Endvidere, har der været masser af esports-oplevelser fra Sports-Gaming.dk! Vi ønsker alle de glade vindere stort tillykke! 

Stephanie Skov

Stephanie Skov

Hi, I'm Stephanie Skov, the founder and owner of FLOATING GRIP®! I hope you enjoy the FLOATING GRIP® universe of gaming gears for the ultimative setup!

Leave a Replay

About FLOATING GRIP®

FLOATING GRIP® was founded back in 2014 with a single wall mount made PlayStation 4 Original, but just for private use. Due to requests for samples for friends she started producing more and since then the company has grown to a global player within the gaming industry of Wall Mounts and other gadgets for the ultimative gaming setup! Today FLOATING GTIP® is being sold worldwide and the product range keep growing with new products. 

The mission is to offer all console owners around the world a super sleek and smart FLOATING GRIP® Wall Mount! Play With Style!  

Recent Posts

Follow Us

Subscribe to see our new videos.