Vægbeslag til PlayStation, Xbox, Switch og Apple TV

Play with Style

Glem alt om ledninger der roder fra din konsol og op til TV’et. Nu kan du montere din konsol helt tæt på.

Sikkerhed

Din konsol kan nemt blive varm, specielt hvis du har den liggende i et skab eller en kommode. Vores beslag tillader 360 graders ventilation til din konsol og nemt adgang til diskdrevet.

Funktionalitet

Det er super nemt og sikkert at montere din konsol i et af vores beslag. Sørg for at du får bestilt til den rigtige konsol, så er du halvt i mål.

Skab dit eget unikke gaming område

Giv din konsol den plads i hjemmet den fortjener. Ligegyldigt hvilken boligsituation du står i, så vil et beslag sikre dig det gaming område du har behov for. Det er super nemt at montere din konsol i et af vores minimalistiske beslag

Hæng din konsol ved siden af eller bag dit fjernsyn

Vi ved du elsker spille på din konsol. Vores ønske er blot at gøre det endnu lettere og samtidig mere unikt at bruge den. Så hvorfor ikke hæng den vægen i et af vores stilrene beslag? 

Stærke og stresstestet materialer

Alle beslag bliver ved produktion testet for at sikre kvaliteten samt for at sikre at alle beslag lever op til vores høje produkt standarder.

Sikkerhed kommer først

Vi ved at din konsol er værdifuld. Derfor har vi udviklet vores beslag med fokus på at sikre at din konsol monteres sikkert og pænt på vægen.

360 graders ventilation

Vores beslag er designet med fokus på funktionalitet. Beslagene tillader derfor 0 - 2 cm. rum bag konsollen for at tillade den optimale ventilation.

Patent ansøgt

Alle vores produkter er designet og produceret i Danmark af dedikerede og passionerede personer. Vores beslag er patent ansøgt og designet er selvudviklet.

Sådan installerer du vores beslag

Vores beslag er designet med fokus på at være både stilrent og funktionelt. Derfor skal de både være nemme at installere og bruge.

Derudover så skal de passe med den enkelte konsol og vi har derfor udviklet unikke beslag til hver konsol, så de tager højde for de forskellige størrelser og forme. 

Vægbeslag til PlayStation

Din konsol er værdifuld og derfor fortjener den også en god plads. Derfor er denne løsning perfekt for dig. Det er verdens smarteste beslag.

Vægbeslag til Xbox

Dette er den nemmeste måde at undgå lednings rodet og spare plads omkring tv’et. Slut med ledninger og andet der flyder. Det kan fikses nu. 

Vægbeslag til Switch

Vægbeslagene passer perfekt til opbevaring og samtidig sparer de dig for en masse rod. Du kan samle alt et sted. 

Vægbeslag til Apple TV

Vi har alle et Apple tv derhjemme, men hvor skal den placeres? Ledningen fra boks til tv er kort og derfor er det oplagt at montere den på væggen.

Monter din konsol på en smart måde

Har du ønsket dig et smart, funktionelt og simpelt gaming setup? Nu kan få det med FLOATING GRIP®